W.

wees sterker dan je excuses

Je voelt je moe, je hebt wat vage klachten, je wilt wat afvallen. Op een gezonde manier. Je weet dat sporten helpt, dus vol enthousiasme kies je een sportschool uit. De eerste weken ga je fanatiek aan de slag. Al snel merk je resultaat aan je lichaam. Dat geeft je een geweldig gevoel!

Dan hoor je opeens dat stemmetje in je hoofd: ‘ Ah, ik kan makkelijk vanavond thuis blijven. Het gaat zo goed.’ Of: ‘Ik heb geen zin, ik ga volgende week wel weer.’

Voor je het weet blijf je steeds vaker thuis. Iedere week wordt de drempel weer een stukje hoger. Uiteindelijk ga je niet meer.

Daar baal je toch ook wel weer van. De klachten komen terug, je energie verdwijnt weer en je kleren gaan weer strakker zitten. Het doel wat je voor ogen had, lijkt verder weg als ooit.

hulp-nodig-om-vol-te-houden-afvallen
hulp-nodig-om-vol-te-houden-afvallen-klant

D.

de voordelen van een personal trainer

Waarom lukt het nou toch niet om het vol te houden?

Dat komt omdat wij gewoontedieren zijn. We vallen snel in oude gewoontes terug. Ook al weten we dat het niet het beste voor ons is om te doen.

Wat enorm helpt om een nieuwe gewoonte vol te houden is iemand hebben die ons daarin steunt. Iemand die er voor je is, maar ook een schop onder de kont geeft als het nodig is.

Het inhuren van een personal trainer is daarom een van de beste tips om sporten vol te houden. Kijk maar eens naar wat een personal trainer voor jou kan betekenen.

  1. Je krijgt goede begeleiding waardoor jij jezelf niet blesseert.
  2. Je hebt iemand als stok achter de deur waardoor jij doorzet wanneer je anders op zou geven.
  3. Je hebt iemand die zorgt voor afwisseling. Zodat het niet saai wordt. Juist iedere keer weer opnieuw uitdagend.
  4. Je hebt iemand die jou tips geeft zodat je het zelf niet uit hoeft te zoeken. Dat scheelt een hoop tijd.
  5. Je valt af, wordt fitter en merkt wat gezond leven jou oplevert.
  6. Je komt weer in balans en daardoor krijg je ook weer vertrouwen in je eigen kunnen.

 

Wil je graag meer informatie over wat ik voor je kan betekenen? Neem gerust contact met mij op.

WAT MENSEN ZEGGEN OVER MIJ ALS PERSONAL TRAINER

“Gezondheid of gewicht, conditie of competitie, ontspanning door inspanning? – Arian is de meest professionele en plezierigste coach die er is! Arian is zeer deskundig en ervaren en daarnaast bijzonder vriendelijk, integer, loyaal en humoristisch. Hij heeft mij aan het hardlopen gekregen, en geloof me, dat is heel wat! Hij is de Beste voor Body & Mind. Ongeëvenaard. Life changer. Absolute aanrader dus!”

Marjan van Riel

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen.

Heb je nog vragen? Wil je vrijblijvend kennismaken met mij? Dat kan! Vul hieronder het formulier in en ik neem snel contact met je op.

arian-van-dijk-your-fit-coach

Arian van Dijk

Personal Trainer

Wil je deze keer echt blijvend afvallen? Zodat je weer lekker in je vel zit? Laten we het samen doen. Ik zal jouw stok achter de deur zijn en je hierbij helpen.

© Copyright 2017 - Yourfitcoach.nl - Arian van Dijk