H.

het is altijd wel weer wat

Herkenbaar? Je wilt heel graag beginnen met afvallen, gezonder eten, meer bewegen, fitter voelen, een gezonde levensstijl hebben. Je doet het alleen niet.

Je weet voor jezelf iedere keer opnieuw een ‘goed’ excuus te bedenken om het uit te stellen.

  • We gaan over een paar weken op vakantie.
  • Ik heb deze week een uitje van mijn werk.
  • Dit weekend heb ik een feestje.
  • Morgen gaan we al lekker uit eten.
  • Ik heb het nu te druk, binnenkort heb ik meer tijd. (Wanneer is binnenkort?)
  • Het is nu toch al te laat, de zomer is al bijna begonnen.
  • Iedereen die iets wil veranderen in zijn leven krijgt met uitstelgedrag te maken. Uitstelgedrag komt vaak voor op momenten dat je iets aan jezelf wilt veranderen. Dat is spannend.

Als een soort automatisme verzin je dan redenen om het nu toch maar niet te doen. Zodat alles blijft zoals het nu is. Een soort schijnzekerheid.

ik-durf-de-stap-maar-niet-te-zetten-gezonde-levenstijl
ik-durf-de-stap-maar-niet-te-zetten-gezonde-levenstijl-klant

T.

tijd voor actie

Maar,

Wil je wel dat alles zo blijft zoals het nu is? Waarschijnlijk niet.

Word je er wel echt zo blij van om het uit te stellen? Waarschijnlijk ook niet.

Want wat jou dwarszit, veranderd niet. Als je blijft doen zoals je nu doet, weet je zeker dat het alleen maar zal verergeren. Het wordt niet opgelost.

 

Tijd om nu toch echt actie te ondernemen, vind je ook niet?

Ik snap dat je het spannend vind. Ook ik ben weleens in de valkuil van uitstelgedrag gestapt hierdoor. Met ons velen anderen.

Ik weet echter ook dat het je veel oplevert als je het toch gewoon gaat doen.

Bedenkt eens wat het je kost als je het niet doet. Het kost je dagen van je leven waarin jij je niet fijn voelt. Tijd die je niet meer terug kan krijgen.

Bedenk ook eens wat het je oplevert als je het wel doet.

En nee, je hoeft je leven niet in 1 x helemaal om te gooien. Met mijn begeleiding gaan we het stap voor stap aanpakken. Zodat het op een manier gebeurt die bij je past en waarbij jij je goed voelt.

WAT MENSEN ZEGGEN OVER MIJ ALS PERSONAL TRAINER

“Gezondheid of gewicht, conditie of competitie, ontspanning door inspanning? – Arian is de meest professionele en plezierigste coach die er is! Arian is zeer deskundig en ervaren en daarnaast bijzonder vriendelijk, integer, loyaal en humoristisch. Hij heeft mij aan het hardlopen gekregen, en geloof me, dat is heel wat! Hij is de Beste voor Body & Mind. Ongeëvenaard. Life changer. Absolute aanrader dus!”

Marjan van Riel

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen.

Heb je nog vragen? Wil je vrijblijvend kennismaken met mij? Dat kan! Vul hieronder het formulier in en ik neem snel contact met je op.

arian-van-dijk-your-fit-coach

Arian van Dijk

Personal Trainer

Wil je deze keer echt blijvend afvallen? Zodat je weer lekker in je vel zit? Laten we het samen doen. Ik zal jouw stok achter de deur zijn en je hierbij helpen.

© Copyright 2017 - Yourfitcoach.nl - Arian van Dijk