T.

tijd voor verandering

Je zit niet lekker in je vel. Er spelen wat zaken die je dwarszitten, je denkt er veel over na.
Je merkt dat je in de loop van de tijd wat zwaarder bent geworden. Je lichaam voelt niet meer zo soepel. Je hebt weinig energie.

Daar wil je graag wat aan doen. Je wilt je weer graag jezelf voelen. Vrolijker, energieker, met meer plezier naar je spiegelbeeld kijken. Gewoon, weer lekker in je vel zitten.

Je weet wel ongeveer wat je kunt doen om je eigen weer gezond te voelen. Veranderen van leefgewoontes vragen veel motivatie en doorzettingsvermogen.
Als je wilt afvallen is gezonder eten en meer bewegen het eerste waar iedereen aandenkt.
Daarbij is het wel belangrijk dat de voeding en het bewegen goed op elkaar afgestemd zijn. Zodat je op een gezonde en verantwoorde manier bezig bent.

Dat klinkt heel makkelijk, alleen is het wel lastig om het vol te houden. Waardoor het gewenste resultaat nog weleens achterwege blijft.

lekker-in-je-vel-voelen
lekker-in-je-vel-voelen-klant

H.

hoe ik jou help om weer lekker in je vel te zitten.

Door mijn jarenlange ervaring op het gebied van sport, begeleiding en voeding kan ik jou op professionele en verantwoorde manier hierbij helpen.

Samen kijken we naar wat je kunt veranderen in je voedingspatroon. Ik werk niet met eetschema’s. Ik weet uit ervaring dat het meestal niet lukt om die vol te houden. Ik kijk liever naar wat past bij jouw dagelijks leven. Zodat het wel goed vol te houden is.

Voordat we aan de slag gaan, kijken we samen hoe jouw huidige conditie is. Zodat we op een goede en verantwoorde manier van start gaan. Samen bepalen we op welke tijden we gaan trainen.
Het is mogelijk om samen te trainen in een sportschool in Tiel. Wil je dit liever niet, dan kom ik naar jou. Dan gaan we binnenshuis aan de slag of in de buitenlucht. Geen probleem.

Naast het lichamelijke aspect gaan we ook aan de slag met wat jou bezighoudt. Wat zit je dwars? Wat houdt jou tegen om voor jouw gewenste doel te gaan? Zodat jij meer vertrouwen krijg in jezelf, zodat jij wel je doel behaalt. Zodat jij meer rust in je hoofd krijgt. Zodat jij kunt gaan staan voor wat jij wilt. Zodat jij weer lekker in je vel zit.

WAT MENSEN ZEGGEN OVER MIJ ALS PERSONAL TRAINER

“Gezondheid of gewicht, conditie of competitie, ontspanning door inspanning? – Arian is de meest professionele en plezierigste coach die er is! Arian is zeer deskundig en ervaren en daarnaast bijzonder vriendelijk, integer, loyaal en humoristisch. Hij heeft mij aan het hardlopen gekregen, en geloof me, dat is heel wat! Hij is de Beste voor Body & Mind. Ongeëvenaard. Life changer. Absolute aanrader dus!”

Marjan van Riel

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen.

Heb je nog vragen? Wil je vrijblijvend kennismaken met mij? Dat kan! Vul hieronder het formulier in en ik neem snel contact met je op.

arian-van-dijk-your-fit-coach

Arian van Dijk

Personal Trainer

Wil je deze keer echt blijvend afvallen? Zodat je weer lekker in je vel zit? Laten we het samen doen. Ik zal jouw stok achter de deur zijn en je hierbij helpen.

© Copyright 2017 - Yourfitcoach.nl - Arian van Dijk