over Arian van Dijk
over Arian van Dijk met een klant

Mijn liefde voor sport

Sport heeft altijd als rode draad door mijn leven gelopen. Als kind ben ik begonnen met turnen. Jarenlang heb ik op landelijk niveau geturnd. Toen heb ik geleerd hoe je minstens voor 100% voor je doel gaat en de motivatie in jezelf vind om door te gaan. De begeleiding die er toen voor mij was, heeft mij hierbij heel goed geholpen. Wat ik toen heb geleerd, geef ik nu weer door in mijn werk als personal trainer.

Als 12-jarige jongen ben ik begonnen met helpen tijdens turntrainingen. Dat smaakte naar meer. Geleidelijk aan ben ik toen zelf turntrainingen gaan geven.
Voor mij was het daarom heel logisch om naar het CIOS in Arnhem te gaan. Hier merkte ik al snel dat ik echt op de juiste plek zat. Met mijn sporthart mensen helpen hun doelen te behalen met zowel lichamelijke als geestelijke ondersteuning.

Na wat omzwervingen ben ik gaan werken bij een fitnesscentrum. Toen ontdekte ik dat dit een manier van werken is die goed bij mij past. Zo kon ik mensen echt helpen. Hier kwam ik er ook achter dat mensen vaak sporten niet leuk vinden. Dat ze het doen omdat het moet, een noodzakelijk kwaad.

Personal trainer zijn, mijn volgende stap.

Dat zette mij aan het denken. Hoe kan ik deze mensen helpen hun doel toch te bereiken? Op een manier dat ze het volhouden en er plezier aan beleven. Daarom ben ik de opleiding gaan volgen tot personal trainer. Zodat ik mensen beter kan helpen om te sporten met plezier. Waardoor het makkelijker voor ze wordt om hun sportieve doelen te behalen. Ook diegene die wel gaat maar zich niet op zijn gemak voelt in de sportschool. Of diegene die eigenlijk wel iets wilt gaan doen, maar een stap naar de sportschool niet durft te nemen.

Mijn persoonlijk doel is om mensen zoals jij, die niet lekker in hun vel zitten, te helpen weer fit te worden. Dat de overbodige kilo’s er weer af gaan. Dat je lichaam weer goed aanvoelt. Dat je weer meer energie hebt. Dat je klachten weer verdwijnen. Dat je meer rust in je hoofd hebt. Dat je weer gaat voor wat jij wilt en je doel ook behaald. Niet alleen op sportief gebied, maar alle doelen die je wilt behalen.

Daar krijg ik zelf ook energie van: mensen helpen hun doel te bereiken. Met oprechte aandacht voor wie ze zijn, voor wat ze meemaken, waar ze tegen aanlopen. Zodat ik ze op een persoonlijke manier kan begeleiden.

kettlebell

Het "noodzakelijke kwaad".

Is dat ook hoe jij het sporten ziet? Je bent zeer zeker niet de enige. Maar… Als je doet wat je deed, dan krijg je ook wat je al had. En wat je nu hebt, is dat echt hetgeen waar je tevreden mee bent. Waarschijnlijk niet want dan zat je niet op deze pagina.

Heb je wel eens ervaren hoe je je voelt wanneer je het sporten een aantal weken echt geprobeerd hebt, wanneer je het echt serieus de kans hebt gegeven. Wanneer je een paar weken samen met mij hebt getraind kan ik je garanderen dat je je lekkerder in je vel voelt zitten.

kettlebell-black

“Maar waarom kan jij mij als coach wel helpen?”

Tijdens mijn turn carrière heb ik geleerd ergens voor 100% voor te gaan en de belangrijkste motivatie in mijzelf te vinden.

Dit moet bij jou ook bereikt worden. Het doel dat jij voor ogen hebt moet jouw doel zijn, en niet beïnvloed worden door buitenaf.  Wanneer jij het echt wilt, zal het je lukken je doel te bereiken.

kettlebell

"Wat kun je verwachten"

Werken aan je gezondheid moet vooral leuk, uitdagend maar haalbaar zijn waardoor je het op de lange termijn vol kunt houden.
Ik ga je laten ervaren wat sporten met je kan doen. Wat het met je lichaam zal doen en wat het met je geest zal doen.
Ik ga je leren hoe je het sporten moet aanpakken maar ik ga je vooral leren hoe je een doel moet bereiken.
Samen gaan wij op zoek naar jouw intrinsieke motivatie om niet alleen je huidige doel, maar ook andere (toekomstige) doelen te bereiken..

WAT MENSEN ZEGGEN OVER MIJ ALS PERSONAL TRAINER

Margreet

“Na een hartoperatie ben ik een paar keer gaan sporten, met en zonder professionele begeleiding. Iedere keer vol goede moed maar net zoveel keer weer gestopt.

Tot ik een paar maanden geleden bij Arian kwam.

Zijn grote kracht is dat hij binnen no time weet waar het om gaat en waar het accent moet liggen: bij mij ging het er niet om, me fysiek uit te dagen, maar juist mentaal. Op het moment dat ik aan een oefening gewend was, veranderde Arian mijn trainingsschema. Zijn integere houding maakte dat ik iedere keer over mijn drempel durfde gaan om daarmee mezelf uit te dagen. Zo kwam ik er achter dat ik veel meer kon dan ik tevoren dacht.

 

Met zeer effectieve oefeningen haal ik nu het maximale uit mijn training.

 

Inmiddels sport ik samen met een vriendin. Mijn houding is verbeterd en mijn lijf wordt strakker en fitter. Door Arian heb ik mijn respect voor en vertrouwen in mijn lichaam teruggekregen.

Kortom, als je efficient en effectief wilt trainen en méér doelen wilt bereiken dan je in eerste instantie voor ogen hebt, dan moet je met Arian gaan trainen. “

Marjan van Riel

“Gezondheid of gewicht, conditie of competitie, ontspanning door inspanning? – Arian is de meest professionele en plezierigste coach die er is! Arian is zeer deskundig en ervaren en daarnaast bijzonder vriendelijk, integer, loyaal en humoristisch. Hij heeft mij aan het hardlopen gekregen, en geloof me, dat is heel wat! Hij is de Beste voor Body & Mind. Ongeëvenaard. Life changer. Absolute aanrader dus!”

Nadine van Zetten

“Je kent het vast wel: zaterdag en zondag avond nog even ‘lekker’ eten, want morgen gaan we lijnen en gezond doen. Het gaat een week goed en dan komt het weekend. Geen zin om te sporten en al helemaal niet in gezond eten. Ach, nog 1 patatje dan. Maandag gaan we wel weer gezond doen. Zo ging het bij mij ook jaar in jaar uit, maar ik was er klaar mee.

Op eigen kracht ben ik een aantal kilo afgevallen en nu was het tijd om ook mijn figuur en kracht op te bouwen. Voor ik het werkelijk besefte had ik een afspraak met Arian gemaakt. Ik dacht het met een proeflesje we gehad te hebben, want dit was toch niets voor mij.
Ik heb de hele training een lach op mijn gezicht gehad en betrapte mezelf erop dat ik het ontzettend naar mijn zin had. Arian heeft een goede dosis overtuigingskracht, maar een nog betere dosis humor en dat sleept mij elke week weer door de trainingen heen. Hij weet me te motiveren op het moment dat ik op wil geven en dit zorgt voor de enorme progressie, die ik zelf nooit verwacht had te maken.

Hij houdt me scherp als het gaat om sporten en voeding. Ik doe dit vooral voor mezelf, maar ook voor hem en dat maakt het makkelijker om vol te houden. Ik ben nog steeds erg gemotiveerd en ben niet van plan om op te geven nu die ‘knop’ eindelijk ‘om’ is.”

Nadine van Zetten personal training Your Fit Coach

Bianca van Lent

“Vanaf oktober bezig met sporten onder begeleiding van Arian van Dijk mijn personal trainer. Doel was om mijn lichaam weer te triggeren na 3 hernia operaties. Het is tot nu toe niet altijd makkelijk, met iedere dag wel een pijntje te voelen, maar ben nu al zo blij het resultaat 💪 en Arian is ook gelijk een voedingscoach dus dat pakken we gelijk ook maar aan, met als resultaat al iets meer dan 10 kilo afgevallen🤗 we gaan nog even samen door, maar zal het straks toch alleen moeten doen🙄 super bedankt zo ver Arian van Dijk🙌”

Bianca van Lent

Laten we beginnen met elkaar te leren kennen.

Heb je nog vragen? Wil je vrijblijvend kennismaken met mij? Dat kan! Vul hieronder het formulier in en ik neem snel contact met je op.

arian-van-dijk-your-fit-coach

Arian van Dijk

Personal Trainer

Wil je deze keer echt blijvend afvallen? Zodat je weer lekker in je vel zit? Laten we het samen doen. Ik zal jouw stok achter de deur zijn en je hierbij helpen.

Voornaam en achternaam
Je e-mailadres
© Copyright 2017 - Yourfitcoach.nl - Arian van Dijk