Duo Personal Training

Wat we jullie kunnen bieden

Waarom kiezen voor Duo Personal training

Duo training is een vorm van training waarbij onze trainer zich volledig richt op jou en je trainingspartner. Het is eigenlijk personal training, maar dan voor twee personen. Laagdrempelig en doelgericht tegelijk.

We ontwikkelen een op maat gemaakt trainingsprogramma dat aansluit bij jullie gezamenlijke sportdoelen, of dat nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw, of het voorkomen van specifieke medische klachten.

Wanneer er in een duo wordt getraind is het dus wel raadzaam om hetzelfde doel te hebben en een vergelijkbaar trainingsniveau.

Onze ervaren personal trainers bij “your fit coach” weten jullie op unieke wijze te motiveren, zodat jullie het maximale uit jullie gezamenlijke trainingen kunnen halen.
TESTIMONIAL

Client Feedback

Wat klanten over ons zeggen.

Arian is een super trainer die altijd met je meedenkt en trainingsschema's opstelt die rekening houden met wat je fysiek en metaal aankunt. Hij zorgt voor een goede vertrouwensband waardoor de trainingen altijd gezellig zijn. Ik kan het echt aan iedereen aanraden om met Arian te trainen.

Frances

Elke week kijk ik uit naar mijn training met Arian! Ik sla geen week over en sluit elke training af met een heel tevreden en voldaan gevoel!

Jolanda

"Fantastische ervaring met Your Fit Coach! Het team is ongelooflijk professioneel en toegewijd. De trainingen zijn uitdagend maar ook leuk, en de coaches zijn zeer deskundig en ondersteunend. Ik heb echt het gevoel dat ik mijn fitnessdoelen behaal met hun begeleiding. Sterk aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een persoonlijke aanpak voor fitness!"

Melvin Schreuder