Medical Personal Training

Waarom kiezen voor Medical Personal Training
Medical personal training is aangepaste fitnessbegeleiding die rekening houdt met je actuele medische situatie, voorgeschiedenis en hierbij behorende behoeften en beperkingen.

Ben jij herstellende na een operatie of moet je juist sterker worden voor een operatie? Ben je net klaar met een revalidatie traject bij een fysiotherapeut maar moet je doorgaan met trainen?

Medical personal training helpt je veilig en effectief te trainen, wat kan leiden tot verbeterde gezondheid, verminderde pijn en meer mobiliteit. Met een focus op jouw specifieke gezondheidsdoelen, kun je profiteren van gepersonaliseerde trainingen die zijn ontworpen om resultaten te behalen zonder onnodige risico’s.
TESTIMONIAL

Client Feedback

Wat klanten over ons zeggen.

Arian is een super trainer die altijd met je meedenkt en trainingschema's opstelt die rekening houden met wat je fysiek en metaal aankunt. Hij zorgt voor een goede vertrouwensband waardoor de trainingen altijd gezellig zijn. Ik kan het echt aan iedereen aanraden om met Arian te trainen.

Francis

Met Arian trainen maakt het sporten leuk en goed vol te houden! Hij weet te motiveren en hij denkt goed mee over geschikte en passende oefeningen (ook bij blessures of lichamelijke ongemakken). Naast het trainen is het fijn dat hij meedenkt over voeding en hierover advies geeft.

Patricia

Prettige coach, betrokken, motivator.

Doreen

Fijne coach die een programma op maat maakt. Houdt rekening met beperkingen en past daar de oefeningen op aan. Geeft ook mentale ondersteuning voor leefstijlwijziging. Ik ben zeer tevreden.

Irma