Voeding

Hoe wij jouw voedingspatroon kunnen aanpakken
Een gezond voedingspatroon biedt talloze voordelen voor zowel lichaam als geest. Het helpt bij het handhaven van een gezond gewicht, vermindert het risico op chronische ziekten zoals diabetes en hartziekten, verbetert de spijsvertering en versterkt het immuunsysteem. Bovendien kan een evenwichtige voeding bijdragen aan een betere stemming, meer energie en een scherpere mentale focus. Het opnemen van voedzame voedingsmiddelen zoals fruit, groenten, volle granen, magere eiwitten en gezonde vetten in je dieet kan je algehele welzijn aanzienlijk verbeteren.
Een gezonde leefstijl gaat hand in hand met een gezond voedingspatroon. Echter, wanneer mensen willen afvallen, kiezen ze vaak voor een drastisch dieet, wat moeilijk vol te houden is op lange termijn. Bij “your fit coach” maken we geen gebruik van strikte eetschema’s, maar werken we samen met jou om een passend en gezond eetpatroon te ontwikkelen dat je de rest van je leven kunt volhouden. We leren je hoe je naar gezonde voeding moet kijken en hoe je ermee om moet gaan, zodat je nooit het gevoel hebt dat je niets meer mag eten.
TESTIMONIAL

Client Feedback

Wat klanten over ons zeggen.

"Gezondheid of gewicht, conditie of competitie, ontspanning door inspanning? - Arian is de meest professionele en plezierigste coach die er is! Arian is zeer deskundig en ervaren en daarnaast bijzonder vriendelijk, integer, loyaal en humoristisch. Hij heeft mij aan het hardlopen gekregen, en geloof me, dat is heel wat! Hij is de Beste voor Body & Mind. Ongeëvenaard. Life changer. Absolute aanrader dus!"

Marjan van Riel

Ik train nu ongeveer 3 jaar bij Your fit coach. Na mijn hartinfarct wist ik dat ik gezonder moest gaan leven maar had geen idee hoe ik dit aan moest pakken. Zij hebben mij bij de hand genomen en stap voor stap geleerd steeds betere keuzes te nemen. Zowel in voeding, lichamelijk als geestelijk.

Marco

"Ik ben ontzettend dankbaar voor de fantastische begeleiding! Met hun deskundige advies en aanmoedigende steun ben ik tot nu toe al 12 kg afgevallen. De persoonlijke trainingsprogramma's en voedingsadviezen waren precies wat ik nodig had om mijn doelen te bereiken en een gezondere levensstijl aan te nemen.

Conny

"Dankzij de deskundige begeleiding kan ik na mijn knieblessure weer pijnvrij sporten! Met zorgvuldig opgebouwde trainingsprogramma's kon ik mijn vertrouwen herwinnen en genieten van mijn favoriete activiteiten. Ik ben enorm dankbaar voor hun toewijding tijdens mijn herstelproces."

Gerda